Kreativno mentorstvo 2016

Current | 10.02.2016. 00:00


Konkurs za treću generaciju KREATIVNOG MENTORSTVA je otvoren do 29. februara 2016. godine. Više informacija i formular za prijavljivanje pronađite na www.kreativnomentorstvo.com.

Da li ste nekada poželeli da sednete nasamo sa uspešnim ljudima koje zaista cenite? Čujete njihovu razvojnu priču - kako su došli do tačke u kojoj se danas nalaze, prevailazili prepreke i ostvarivali ciljeve? Da li imate potrebu da se posavetujete sa onima za koga verujete da može da vam pruži releventna znanja, iskustva i uvide i sa tom osobom podelite izazove sa kojima se suočavate, prodiskutujete opcije koje su pred vama ili zajednički dođete do nekih na koje nikada niste ni pomislili?

Ako je odgovor DA, prijavite se na jednogodišnju avanturu zvanu KREATIVNO MENTORSTVO i stvorite sebi prostor za razmenu znanja, ideja i iskustava!

KREATIVNO MENTORSTVO je jedinstveni program u Srbiji koji pruža mentorsku podršku za lični i profesionalni razvoj perspektivnih profesionalaca u oblasti kulture.

Konkurs za treću generaciju učesnika traje od 08 - 29. februara 2016. godine. Mogu da se prijave mladi lideri u oblasti kulture iz svih delova Srbije, iz javnog, civilnog i privatnog sektora, sa dokazanim iskustvom u svom polju rada. Učesnici mogu da budu aktivni u najšire definisanoj oblasti kulture, koja obuhvata umetnost, kulturno nasleđe, kreativne industrije, obrazovanje u kulturi i kroz kulturu, menadžment i produkciju u kulturi, istraživanja u oblasti kulture, aktivizma kroz umetnost i kulturu, medija i komunikacija vezanih za kulturu i drugih srodnih oblasti koje se prepliću sa poljem kulture.

Tragamo za pojedincima koji poseduju duh promene, proaktivnost, pozitivan stav, kreativnost, otvorenost za diskusiju, razmenu i eksperimentisanje. Tragamo za onima koji imaju potrebu za mentorom - koji će svoje ciljeve, ideje ili projekte ostvariti brže i bolje uz podršku mentora. Najvažnije, tragamo za pojedincima koji imaju ideju kako će njihov profesionalni i lični razvoj kroz mentorstvo imati šireg efekta u njihovoj organizaciji, profesionalnom polju i društvu!

Više informacija i formular za prijavljivanje možete naći u prilogu ili na www.kreativnomentorstvo.com. Ukoliko imate pitanja ili nedoumica, pišite na info@kreativnomentorstvo.com.
Srećno!

Izvor: Kreativno mentorstvo


Consortium