Instruktivni seminar Biz&Art - Ka održivim partnerstvima privrede i kulture

28.05.2015. 10:00 | Novi Sad

Promocija priručnika Biz&Art i organizacija instruktivnog seminara za zainteresovane strane u kulturi o mogućim oblicima saradnje sa privrednim sektorom u Galeriji Matice srpske u četvrtak 28.05.2015. sa početkom u 10h. 

U cilju stvaranja održivih partnerstava između kulturnih institucija i privrede, kao i unapređenja postojećih, 2013. godine Grupa za kreativnu ekonomiju pokrenula je projekat „Biz&Art: ka održivim partnerstvima kulture i privrede“. U prvoj fazi ovaj projekat obuhvata aktivnosti na podizanju javne svesti o koristima saradnje privrede i sektora kulture, afirmaciji nove generacije korporativnih filantropa, povećanju znanja profesionalaca u kulturi o ovom obliku finansiranja projekata u oblasti kulture i umetnosti, mogućnostima saradnje sa korporativnim sektorom i uspostavljanju međusektorske saradnje između kulture i privrede. Projekat unapređenja korporativnih izvora finansiranja kulture kroz Biz&Art partnerstva podržao je u 2014. Sekretarijat za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine.

Cilj promocije i instruktivnog seminara je unapređenje znanja predstavnika kulturnog sektora u oblasti saradnje sa biznis sektorom i upoznavanje sa konceptom Biz&Art partnerstva. Na promociji priručnika govoriće sekretar za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine Slaviša Grujić. 

Program instruktivnog seminara možete preuzeti ovde

Serminar je besplatan, a svoje učešće možete da registrujete slanjem maila na  info@galerijamaticesrpske.rs.

 


Komentari

Morate se prijaviti u sistem da bi ostavili komentar.
 
Konzorcijum