KREATIVNO MENTORSTVO NA MIKSER FESTIVALU!

Aktuelno | 28.05.2015. 03:30


Da li ste nekada poželeli da čujete životnu i poslovnu priču ljudi koje cenite - kako su došli do tačke u kojoj se danas nalaze i kako su prevazilazili prepreke? Sigurno ste osetili potrebu da se posavetujete sa nekim za koga verujete da bi imao šta pametno da vam kaže i podeli sa vama relevantna iskustva? Da li poželeli da sa nekim ko je prijateljski nastrojen razmotrite mogućnosti koje se otvaraju pred vama ili razgovarate o izazovima sa kojima se susrećete?

Kreativno mentorstvo”, prvi mentorski program u Srbiji namenjen ličnom i profesionalnom razvoju budućih lidera u oblasti kulture, posetiocima Mikser festivala pružiće priliku da upoznaju mentorski odnos potpuno drugačiji od institucionalnog i saznaju više o programu!

U subotu, 6. juna u okviru ovogodišnjeg izdanja Mikser festivala, u ulici Karađorđeva 46 u Mikser House u 12 sati dešavaće se otvorena prezentacija "Sve što ste hteli da znate o Kreativnom mentorstvu", nakon koje će se održati radionica "Upoznaj mentora!" - speed dating sa učesnicima programa.

Od 19 - 20 časova će Branimir Brkljač, vlasnik kompanije Terrapanonica, osnivač Kuće ideja u Mokrinu, član Savetodavnog odbora "Kreativnog mentorstva" i komentor u našem programu, održati predavanje "Zaboravljanje je novo učenje" i iz ličnog iskustva govoriti o tome zašto je kreativnost neizostavni element biznisa, ali i šta kreativci mogu da nauče i primene iz biznis sveta.

Učešće je besplatno ali je potrebno prijaviti se najkasnije do 31. maja.

Facebook stranica :  https://www.facebook.com/creativementorship

Facebook event : https://www.facebook.com/events/1578064159147805/

Promo video: http://house.mikser.rs/sr/video/novo/78272/mikser-festival-najavljuje--edu-zona

Hashtag: #creativementorship

w   www.kreativnomentorstvo.com

w   www.creativementorship.org

 


Konzorcijum