Novi ciklus programa „KREATIVNO MENTORSTVO”

Aktualno | 24.10.2014. 12:00


Otvoren je konkurs za nove učesnike programa „Kreativno mentorstvo“. Konkurs traje do 25. oktobra.

Ovaj jedinstveni program za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture u Srbiji trajaće od januara do decembra 2015. godine i namenjen je budućim stručnjacima u sferi umetnosti, kulturnog nasleđa, kreativnih industrija, obrazovanja kroz kulturu, kulturnog menadžmenta, kulturne politike, aktivizma kroz umetnost i kulturu, komunikacija i sl. iz svih delova Srbije.

„Kreativno mentorstvo“ povezuje učesnike sa odgovarajućim mentorom u odnosu na njihove potrebe i interesovanja, i kroz niz aktivnosti i događaja, pruža uvide, podršku, saznanja i kontakte do kojih učesnici drugačije ne bi došli. Pilot izdanje programa uspešno je realizovano 2012-2013. godine i učesnicima je omogućilo da se sa profesionalnim izazovima izbore uz podršku iskusnih i dokazanih profesionalaca iz zemlje i inostranstva. „Kreativno mentorstvo“ podstiče umrežavanje sadašnjih i budućih lidera iz različitih oblasti, interdisciplinarnu i intergeneracijsku saradnju. Program ima za cilj osnaživanje sektora kulture, i stvaranje zajednice talentovanih, uspešnih i posvećenih pojedinaca koji zajedno rade na razvoju društva zasnovanog na znanju, kreativnosti i razmeni iskustva.

Za sva pitanja vezano za učešće u programu možete se obratiti organizatorima putem mejla:tatjana.nikolic@kreativnomentorstvo.com.

Konkurs je otvoren od 10. – 25. oktobra, a prijavnu dokumentaciju potrebno je poslati na:
info@kreativnomentorstvo.com.

Za više informacija pogledajte tekst konkursa u prilogu, web sajt www.kreativnomentorstvo.com ili facebook stranicu programa
www.facebook.com/creativementorship.

Program podržavaju Headley Trust, Ambasada Švedske u Beogradu, British Council, Terra Panonica, Nova Iskra i GI Grupa.

Razgovor po razgovor – menjamo društvo nabolje!


Konzorcij